Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili Bor-co doo. sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovih internet stranica (u daljem tekstu: sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite sajt.

Vlasništvo sadržaja

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio material, material koji je dostupan za download i ostali materijali na ovom sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Bor-co doo. sajta ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Bor-co doo. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj sajta može sadržati netačne podatke ili greške u kodu. Promene na sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, autor sajta se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu. Takođe, autor sajta ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

Komentari

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Uredništvo Bor-co doo. sajta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca i posetilaca sajta.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove autora Bor-co doo. sajta.

Izuzeće od odgovornosti

Sajt koristite na sopstveni rizik. Bor-co doo. sajt nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa sajtovima trećih lica

Sajt može sadržati linkove drugih sajtova ili internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije Bor-co doo.. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. Bor-co doo. sajt ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Bor-co doo. ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našem sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Bor-co doo. sajta.

Izmena uslova korišćenja

Bor-co doo. može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Bor-co doo. čuva privatnost svih posetilaca sajta www.borco.rs (u daljem tekstu: Sajt) i štiti lične podatke posetilaca sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Informacije koje dobijamo od vas

U načelu možete posetiti ovaj sajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naši serveri sakupljaju imena domena, ali ne e-mail adrese posetilaca sajta. Na pojedinim delovima našeg sajta možemo zatražiti lične informacije o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je ostavljanje komentara. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od vas mogu uključivati vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Upotreba sakupljenih informacija

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu te i drugih informacija izmerili broj poseta sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg sajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime i e-mail adresa, tražićemo vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti. U slučaju da se predomislite i ne želite da vas kontaktiramo u budućnosti, molimo vas da nas o tome obavestite.

Otkrivanje informacija

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a može im prostupiti autor sajta, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Drugi sajtovi

Bor-co doo. sajt može sadržati linkove za druge sajtove ili internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

Informacije na ovom sajtu mogu se promeniti bez prethodnog upozorenja.
Copyright © 2021 Bor-co doo. Sva prava zadržana.
Bor-co doo., Zanatlijska 10,  Aranđelovac, 34300, Srbija.